Forbes Advisor heeft onlangs een artikel gepubliceerd waarin ze populaire ERP-systemen hebben getest en gerangschikt. In hun uitgebreide evaluatie kwam Dynamics 365 Business Central als beste naar voren en verdiende het de prestigieuze titel van beste algehele ERP-systeem. Met zijn uitzonderlijke functies en functionaliteit heeft Dynamics 365 Business Central bewezen een gamechanger te zijn voor elke KMO. In dit artikel duiken we in de redenen waarom deze krachtige oplossing de concurrentie overtreft en waarom het de eerste keuze zou moeten zijn voor bedrijven die streven naar ongeëvenaarde efficiëntie en succes.

Top ERP-platformen volgens Forbes

Forbes heeft de belangrijkste spelers in de branche geanalyseerd en het aantal teruggebracht tot de beste 16, die ze hebben onderzocht en gerangschikt aan de hand van 25 belangrijke criteria.

Hun beoordelingen houden rekening met factoren zoals transparante prijzen, zelfstandigheid van werknemers, compatibiliteit met integraties van derden, toegang tot klantenondersteuning en beoordelingen. Alle beoordelingen worden uitsluitend bepaald door hun redactieteam.

 1. Microsoft Dynamics 365 Business Central: Beste algeheel
 2. Syspro: Beste voor distributiebedrijven
 3. QT9: Beste voor bedrijven in de levenswetenschappen
 4. Acumatica: Beste voor op rol gebaseerde oplossingen
 5. Katana Manufacturing ERP: Beste voor productiebedrijven
 6. Cougar Mountain Denali Summit: Beste voor non-profitorganisaties
 7. AccountMate: Beste voor financieel management

De evaluatie van Dynamics 365 Business Central

Waarom Forbes gekozen heeft voor Dynamics 365 Business Central

Business Central is een krachtig ERP-systeem dat kleine bedrijven helpt bij het organiseren van hun verkoop-, service-, operationele en financiële functies, zodat ze sneller en betere resultaten kunnen behalen. U kunt het gebruiken om verzonden goederen te registreren en automatisch details op te slaan op één plek, werknemers toe te wijzen aan specifieke werkorders en eenvoudig items tussen locaties te verplaatsen.

Andere opmerkelijke functies zijn onder meer de mogelijkheid om efficiënt aan de orders van klanten te voldoen via realtime gegevens en het voorspellen van voorraadaanvulling. Bovendien kunt u uw bedrijf onderweg beheren met de handige mobiele app.

Wie zou het moeten gebruiken:

Als uw bedrijf al bekend is met en gebruikmaakt van Microsoft Office, kan Microsoft Dynamics 365 Business Central een goede aanvulling zijn.

Opvallende functies

Bijhouden van klantretouren en reparaties, toewijzen van werkorders en voorspeller voor voorraadaanvulling

Voordelen

 • Real-time prestatiegegevens om u te helpen geïnformeerde beslissingen te nemen
 • Mogelijkheid om het systeem te koppelen aan Microsoft Office-tools, zoals Outlook en Excel, om de ervaringen voor klanten en medewerkers te verbeteren
 • Bijhouden van klantovereenkomsten om prijzen, kortingen, leverdata en meer te beheren

Nadelen

 • Kan soms traag zijn
 • Vereist een leercurve
 • Rapporten kunnen moeilijk te begrijpen zijn

Over Forbes Advisor

Het team van Forbes Advisor Small Business is toegewijd aan het leveren van onbevooroordeelde ranglijsten en informatie met volledige redactionele onafhankelijkheid. Ze maken gebruik van productgegevens, strategische methodologieën en deskundig inzicht om al hun inhoud te informeren en u te begeleiden bij het nemen van de beste beslissingen voor uw zakelijke reis.

Joeri Rosseel

Geschreven door Joeri

19 June 2023
Joeri.Rosseel@christiaens.net
Cta buitenkant

Need more details about Business Central? Immerse yourself in the platform.

Business Central
Cta bureau

Need an IT solution? Or any other question?

Contacteer ons

This website makes use of cookies to provide the best browsing experience. More info