Een professionele eerste indruk

Digitale Receptie Power App

De Digitale Receptie werd gecreëerd op basis van Microsoft Power Apps en maakt gebruik van het Microsoft 365-ecosysteem om de data te versturen naar o.a. SharePoint, Teams en Outlook.

Wij stellen het sjabloon van de Digitale Receptie ter beschikking aan onze klanten. Alles kan uiteraard naar wens gepersonaliseerd en uitgebreid worden.

De applicatie draait naadloos op een iPad, die op zijn beurt gemonteerd kan worden op een elegante vloerstandaard voor uw inkomhal.

Vloerstandaard square 2
Digitale Receptie | Power App | Christiaens
Power App Sjabloon

Functionaliteiten

Aanmelden voor contact met een medewerker

Voor contact met een interne medewerker bieden we standaard de keuze uit vier handige rubrieken:

  • Vergaderingen,
  • Zonder Afspraak,
  • Onderhoud,
  • Ophalen Materiaal.

Nadat de bezoeker aftekent met handtekening wordt hij opgeslagen op de SharePoint-lijst en wordt de medewerker in kwestie op de hoogte gesteld via Teams.

Slimme opleidingsregistratie

Voor interne seminars en opleidingen verzamelt onze app de inschrijvingen uit een SharePoint-lijst. Bij aankomst kan de ingeschreven seminarist zijn of haar naam selecteren en met een handtekening

inschrijven. En als kers op de taart, kunnen ze zelfs een broodje samenstellen en bestellen.

Broodjes samenstellen en bestellen

Belegde broodjes kunnen volledig worden samengesteld om nadien te bestellen. Alle voorkeuren worden geregistreerd en doorgestuurd naar het secretariaat via Outlook e-mail. Als u de voorkeur geeft aan een overzichtelijke historiek, kunnen alle bestellingen ook opgevraagd worden via de SharePoint-lijst.

Efficiënt leveringsbeheer

Of het nu gaat om leveringen voor uw bedrijf of privé-leveringen voor uw eigen medewerkers, onze app biedt de mogelijkheden.

Bij professionele leveringen wordt een QR-code gegenereerd die intern ter referentie gebruikt kan worden. De QR-code wordt via Outlook naar de logistieke afdeling gestuurd. En via Teams worden de relevante medewerkers op de hoogte gebracht.

Als men kiest voor een privélevering, krijgt de persoon in kwestie ook een melding via Teams en kan die digitaal aftekenen bij wijze van ontvangstbevestiging.

Aanmelden voor herstelling

Verwacht u een apparaat dat gerepareerd moet worden? Geen probleem! Met onze app kan uw klant eenvoudig reparaties aanmelden. En als ze een contactpersoon kiezen, krijgt die persoon automatisch een e-mail in Outlook. Zo blijft iedereen op de hoogte en worden reparaties overzichtelijk behandeld.

Look & feel

Schermafbeeldingen

Request demo
Connectoren

Integraties

Standaard maakt de template gebruik van Power Apps, Power Automate, SharePoint, Teams en Outlook. Uiteraard kan dit uitgebreid worden naar alle andere Microsoft applicaties. Denk maar aan Dynamics 365 Business Central, Sales Professional, Power BI, Excel, OneDrive… Maar daarnaast kan de app ook connecteren met enorm veel third-party applicaties. Een volledige lijst van de mogelijke connectoren vind je hier.

Microsoft 365
kant-en-klaar

Setup en prijzen

Christiaens kan de volledige setup voor u voorzien. Hiertoe behoort:

  • Het Power App-sjabloon,
  • Eventuele personalisaties en uitbreidingen,
  • Een iPad met de nodige accessoires,
  • De vloerstandaard voor de iPad.

Voor de Power Apps-template hanteren wij een basisprijs van €750. Bijkomende aanpassingen, zoals het integreren van uw huisstijl en andere specifieke wijzigingen, worden in regie afgerekend.

Contacteer ons om uw persoonlijke offerte voor de volledige setup te ontvangen.

Vloerstandaard square
Cta bureau

Need an IT solution? or any other question?

Contact us

This website makes use of cookies to provide the best browsing experience. More info