Bart Pattijn (ERP Consultant) legde voor de eerste keer een podcast interview af, gehost door onze partner Netronic. In deze aflevering deed Bart de superkracht van Business Central uit de doeken: de upgrade- en uitbreidbaarheid van het geprijsde platform.

Introductie

Bart spreekt telkens van Business Central platform in plaats van Business Central systeem of software. Hoewel het woord "platform" klinkt als iets die niet flexibel is, is het tegendeel waar.

Partners en klanten kunnen erop bouwen - ze kunnen het uitbreiden zodat productiebedrijven meer kunnen bereiken. Het Business Central platform zorgt namelijk voor een gemakkelijke personalisering via de vele apps... en daar zijn talrijke apps voor beschikbaar (productie en andere).

Ondanks de uitbreidbaarheid, blijft Dynamics 365 Business Central gemakkelijk te updaten, wat het zeker een onderschatte waarde maakt voor productiebedrijven. In deze tijden van snelle veranderingen op vlak van IT, is het een must om in het bezit te zijn van een up-to-date platform die toestaat om snel aangepast te worden.

Zo zijn de upgrade- en uitbreidbaarheid de twee verborgen superkrachten van Microsoft Dynamics 365 Business Central, en dus ook van de productiebedrijven die ermee werken.

Beluister de volledige podcast

De volledige podcast kan via Apple Podcast, Spotify, Stitcher en TuneIn beluisterd worden.

In deze aflevering leer je:

  • Dat Microsoft Dynamics 365 Business Central niet enkel een ERP systeem is, maar een platform dat productiebedrijven op kunnen verder bouwen. En waarom dit belangrijk is.
  • Waarom de verborgen kracht van Business Central upgradebaarheid is, en waarom dit productiebedrijven laat omgaan met de "need for speed".
  • De kracht van upgradebaarheid te combineren met uitbreidbaarheid: productie klanten kunnen gemakkelijk hun gebruikerservaring verrijken met gespecialiseerde productie apps.
  • Hoe de AppSource en de beschikbaarheid van productie apps productiebedrijven kracht kan bijzetten om meer te bereiken (en ze minder afhankelijk van de ERP partner maken).
  • Dat de meest merkwaardige reactie van productiebedrijven op COVID-19 is dat ze deze extra tijd gebruiken om hun processen en IT te optimaliseren.
Joeri Rosseel

Geschreven door Joeri

19 June 2020
Joeri.Rosseel@christiaens.net

This website makes use of cookies to provide the best browsing experience. More info