Microsoft kondigde op Ignite heel wat updates aan voor Microsoft 365. De merknaam Office zal bijvoorbeeld verdwijnen en er zal enkel nog gesproken worden over Microsoft 365. Voor Teams worden er ook heel wat verbeteringen aangekondigd. We hebben de interessantste evoluties hieronder gebundeld.

Vergaderingen

Mesh-avatars voor Microsoft Teams

De nieuwe Mesh-avatars bieden flexibiliteit en keuze in hoe je verschijnt in Teams-vergaderingen met aangepaste, geanimeerde versies van jezelf. Je kunt maximaal drie unieke avatars ontwerpen met honderden opties, van fysieke kenmerken tot accessoires en meer. Gebruik je audiogestuurde Mesh-avatar in Teams-vergaderingen en kies uit een breed scala aan reacties om jezelf te uiten zonder je camera aan te zetten. Mesh-avatars zijn beschikbaar in de standaard Teams-vergaderervaring voor privé-previewklanten. Organisaties die geïnteresseerd zijn in Mesh-avatars kunnen zich aanmelden voor updates als ze nog niet deelnemen aan het Teams Technical Adoption Program.

Mesh2

Excel Live

Excel Live is een krachtige nieuwe functie waarmee deelnemers rechtstreeks vanuit de vergadering zelf kunnen communiceren en een Excel-bestand kunnen bewerken. Je hoeft niet eens Excel op jouw apparaat te hebben. Het gedeelde vergadervenster wordt een interactief canvas zonder dat iemand het vergaderscherm hoeft te verlaten of het bestand afzonderlijk hoeft te openen. Excel Live wordt deze maand nog uitgerold.

Joeri Rosseel

Geschreven door Joeri

14 October 2022
Joeri.Rosseel@christiaens.net

This website makes use of cookies to provide the best browsing experience. More info