Onze klant Real Tobacco stuurde ons een mooi dankbericht naar aanleiding van het livegaan van alle 14 shops. Ze lieten een taart maken met het logo van Microsoft Dynamics NAV (Business Central) en daaronder "een dikke merci aan een top team!!!". Een prachtig gebaar van Real Tobacco.

Wij willen jullie via deze weg ook nog eens van harte bedanken voor de gestructureerde aanpak, de competente ondersteuning, de doortastende interventies en bovenal de aangename samenwerking.

Goeie avond,

Vrijdagnamiddag hebben wij naar aanleiding van de volledige uitrol van NAV en ons nieuw kassasysteem in al onze vestigingen van de gelegenheid gebruik gemaakt om dit te vieren met een glaasje en een stuk taart. Omdat dit zonder jullie uiteraard niet gelukt zou zijn, willen wij – iedereen hier bij ons maar in het bijzonder de mensen in cc – jullie via deze weg ook nog eens van harte bedanken voor de gestructureerde aanpak, de competente ondersteuning, de doortastende interventies en bovenal de aangename samenwerking tijdens de voorbij drie jaar.

Sowieso liggen er nog heel wat zaken op de plank voor de komende maanden, maar de opstarten zelf zijn dus al bij al vlekkeloos verlopen. Hierbij is voor ons een stevige fond gelegd om de komende jaren met veel goesting tegemoet te gaan!

Graag wensen we jullie een gezond 2021 toe!

Real Tobacco Christiaens 1
Real Tobacco Christiaens 2
Joeri Rosseel

Geschreven door Joeri

5 January 2021
Joeri.Rosseel@christiaens.net
Cta buitenkant

Check out our realizations and customer stories.

All realizations
Cta bureau

Need an IT solution? Or any other question?

Contact us

This website makes use of cookies to provide the best browsing experience. More info