Het is een opwindende tijd in de evolutie van AI, waarbij nieuwe mogelijkheden om AI te gebruiken om ons werk te verbeteren, dagelijks opduiken. AI innovatie kan werknemers bevrijden van saaie, repetitieve taken en hen in staat stellen zich te concentreren op het werk dat er het meest toe doet, wat de productiviteit verhoogt en de tevredenheid van werknemers vergroot.

Microsoft Dynamics 365 Business Central brengt de kracht van AI naar kleine en middelgrote bedrijven met functies die bedrijven slimmer laten werken, sneller laten aanpassen en beter laten presteren. Enkele voorbeelden van manieren waarop AI in Business Central het werk verbetert zijn het automatiseren van repetitieve taken, het verbeteren van de klantenservice, het anticiperen op zakelijke uitdagingen en het verbeteren van de besluitvorming.

Copilot in Business Central helpt bedrijven van alle groottes om productiviteit te verhogen en zich te concentreren op groei.

Automatiseer repetitieve taken met Copilot in Business Central

Met Copilot in Business Central kunnen productmanagers repetitieve taken automatiseren en tijd besparen bij het maken van AI-gestuurde productbeschrijvingen voor verkoop. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van natuurlijke taaltechnologie die helpt bij het genereren van unieke en aantrekkelijke marketingtekst in enkele seconden, met behulp van productattributen zoals kleur, materiaal en grootte. Bovendien kan de tone of voice, het formaat en de lengte van de tekst worden aangepast aan de branding van het bedrijf. Met slechts enkele klikken kunnen de gegenereerde beschrijvingen worden gepubliceerd op e-commerce platforms zoals Sana Commerce. Dit maakt het lanceren van nieuwe producten snel en eenvoudig. Copilot in Business Central helpt bedrijven van alle groottes om productiviteit te verhogen en zich te concentreren op groei.

Optimaliseer jouw klantenservice

Met Sales en Inventory Forecasting kunnen bedrijven hun voorraadbeheer verbeteren en zo hun klantenservice optimaliseren. Deze functie maakt gebruik van AI om toekomstige verkopen te voorspellen op basis van historische gegevens, om zo voorraadtekorten te voorkomen. Het genereert ook aanvragen voor aanvulling van de voorraad bij leveranciers, waardoor tijd bespaard wordt en de voorraadbeschikbaarheid verbetert. Dit kan bijdragen aan het behouden van klanten en het vergroten van de winstgevendheid van het bedrijf.

Anticipeer op uitdagingen

Met de Late Payment Prediction-extensie kan je voorspellen of facturen op tijd worden betaald en je incassobeleid hierop afstemmen. Als een betaling te laat wordt voorspeld, kan je bijvoorbeeld de betalingsvoorwaarden of -methode voor de klant aanpassen. Door het anticiperen op late betalingen en het maken van aanpassingen, kan je achterstallige betalingen beter beheren en uiteindelijk verminderen.

Versterk je besluitvorming

Met Cash Flow Analysis in Azure AI in Business Central kan een bedrijf een uitgebreide cashflow-prognose maken om de besluitvorming te verbeteren en de controle over de cashflow te behouden. Dit helpt om de financiële gezondheid van een bedrijf te waarborgen door middel van toekomstgerichte planning. Door middel van inzichten van AI kan een bedrijf proactief aanpassingen maken om de financiële gezondheid te verbeteren, zoals het verminderen van krediet wanneer er een kasoverschot is of lenen om een kas tekort te verminderen.

Innoveer met Business Central

Bedrijven die willen blijven concurreren, kunnen niet om AI heen. Met de AI-tools van Business Central kunnen bedrijven de klantervaring verbeteren, kosten verlagen en financieel succes behalen.

Met de mogelijkheid om repetitieve taken te automatiseren, gegevens te analyseren en gepersonaliseerde aanbevelingen te bieden, helpt Business Central om efficiënter te werken en jouw bedrijf te laten groeien.

Joeri Rosseel

Geschreven door Joeri

28 March 2023
Joeri.Rosseel@christiaens.net
Cta buitenkant

Need more details about Business Central? Immerse yourself in the platform.

Business Central
Cta bureau

Need an IT solution? Or any other question?

Contacteer ons

This website makes use of cookies to provide the best browsing experience. More info