Microsoft Power Platform stelt gebruikers en organisaties in staat om gegevens te analyseren, actie te ondernemen en automatisering toe te passen om hun bedrijven digitaal te transformeren. Vandaag de dag omvat Microsoft Power Platform vijf producten: Power BI, Power Apps, Power Pages, Power Automate en Power Virtual Agents, evenals de AI Builder add-in.

De release wave 2 van 2023 bevat honderden nieuwe functies in alle Power Platform-toepassingen, waaronder Power BI, Power Apps, Power Pages, Power Automate, Power Virtual Agents en AI Builder, evenals Microsoft Dataverse, Power Platform-capaciteiten voor beheer en administratie, en professionele ontwikkeling.

Power BI

Power BI verbetert de creatie-ervaring voor individuen door onze ervaringen te verbeteren en af te stemmen op Microsoft 365, meer consistentie op het web te brengen en de Power Query-diagramweergave in Power BI Desktop te integreren. Voor teams brengen we verbeteringen aan in vergaderingen en multitasking. Voor organisaties stellen we GIT- en source control-integratie beschikbaar om ontwikkelaars te helpen bij het onderhouden en samenwerken aan hun BI-oplossingen.

Power Apps

Power Apps breidt het gebruik van Copilot uit om AI-ondersteunde ervaringen te bieden die de productiviteit van ontwikkelaars verhogen, natuurlijke taal toegankelijk maken voor alle gebruikers en inzichten bieden aan beheerders. We brengen moderne besturingselementen en rijke samenwerkingservaringen naar gebruikers, evenals verbeterde implementatie- en beheersondersteuning om ervoor te zorgen dat low-code mogelijk is binnen de hele organisatie.

Power Pages

Power Pages blijft vooruitgang boeken in de Copilot-makerervaring om de bouw van een website mogelijk te maken. Beheerde omgevingen zullen Power Pages-mogelijkheden bevatten voor het gebruik en de introductie van makers. Voor gegevens kunt u gemakkelijk verbinding maken met gegevens waar deze zich op dit moment bevinden. Low-code makers kunnen samenwerken en co-aanwezigheid detecteren.

Power Automate

Power Automate zal het gemakkelijker blijven maken om nieuwe workflows te starten door natuurlijke taal te gebruiken in cloudworkflows en desktopworkflows, en door proces mining te verbeteren om de creatie van automatisering en auteurervaringen een vliegende start te geven. Daarnaast maken we het eenvoudiger om op schaal te werken door een verenigd activiteitenoverzicht en diepere meldingen over mogelijkheden in het hele product te introduceren.

Power Virtual Agents

Power Virtual Agents brengt Algemene Beschikbaarheid voor mogelijkheden, waaronder meertalige botondersteuning, generatieve antwoorden en acties, zelfstandige IVR en IVR-integratie met Dynamics 365 Customer Service, evenals onze integratie met de Conversational Language Understanding-service. Bovendien zullen we onze aanbieding voor klanten blijven verbeteren door nieuwe mogelijkheden voor Enterprise Trust te leveren.

Microsoft Dataverse

Microsoft Dataverse blijft investeren in het verbeteren van de makerervaring door de productiviteit bij het bouwen van apps te vergroten, verrijkt met Copilot-ervaringen, naadloze connectiviteit met externe gegevensbronnen mogelijk te maken en integratie in het Microsoft 365 Copilot-ecosysteem mogelijk te maken.

AI Builder

AI Builder stelt makers in staat om gestructureerde en ongestructureerde documenten gemakkelijk te verwerken. Met de kracht van GPT kunnen reacties op verzoeken van klanten volgens de richtlijnen van het bedrijf vooraf worden gegenereerd en beschikbaar worden gesteld in een menselijke validatiestation, zodat makers gemakkelijk de inhoud kunnen bekijken en verbeteren die automatisch wordt gegenereerd door intelligente Copilots.

Met Microsoft Power Platform en zijn geavanceerde tools kunt u uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen door gegevens te benutten, automatisering te omarmen en uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Deze innovatieve toepassingen zullen u helpen bij het realiseren van uw digitale transformatiedoelen en het bereiken van zakelijk succes in 2023 en daarna.

Joeri Rosseel

Geschreven door Joeri

4 October 2023
Joeri.Rosseel@christiaens.net
Cta buitenkant

More details about Microsoft 365? Immerse yourself in the modern workplace.

Microsoft 365
Cta bureau

Need an IT solution? Or any other question?

Contact us

This website makes use of cookies to provide the best browsing experience. More info