Ervaar de snelste versie van Teams tot nu toe, die vanaf de grond af opnieuw is opgebouwd. Met een 'performance-first' mentaliteit is de nieuwe Teams sneller, eenvoudiger en flexibeler dan ooit tevoren.

In deze vernieuwde Teams versie kun je gemakkelijk schakelen tussen apps, reageren op chatberichten en snel deelnemen aan vergaderingen en oproepen, allemaal terwijl je minder batterij en geheugen verbruikt. Je zult minder klikken nodig hebben om te starten en te navigeren, en het is nu flexibeler omdat silo's zijn geëlimineerd en iedereen op één plek samenkomt. Het goede nieuws is dat de lay-out van de nieuwe Teams grotendeels hetzelfde is als wat je gewend bent.

Linksboven in Teams ziet u een wisselknop met De nieuwe Teams uitproberen. Als u deze wisselknop niet ziet, neemt u contact op met ons. Wij kunnen deze knop zichtbaar zetten op uw client.

De nieuwe Teams gebruiken:

  1. Open de Teams-bureaublad-app in Windows.
  2. Schakel de wisselknop “Probeer de nieuwe Teams” boven aan Teams in.
  3. Selecteer Nu downloaden in het pop-outdialoogvenster. De nieuwe Teams wordt geïnstalleerd.
  4. Uw Teams-app wordt opnieuw opgestart om de nieuwe Teams te openen. Alle volgende acties die u uitvoert, worden standaard uitgevoerd in de nieuwe Teams, zoals deelnemen aan een Teams-vergadering vanuit Outlook.


Joeri Rosseel

Geschreven door Joeri

25 April 2023
Joeri.Rosseel@christiaens.net
Cta buitenkant

More details about Microsoft 365? Immerse yourself in the modern workplace.

Microsoft 365
Cta bureau

Need an IT solution? Or any other question?

Contact us

This website makes use of cookies to provide the best browsing experience. More info