Bedrijven hebben meer dan ooit toegang tot een grote hoeveelheid data. Zij die data effectief inzetten als strategisch middel, zullen concurrentievoordeel behalen en op de lange termijn beter presteren dan andere organisaties. Om dit te bereiken moeten bedrijfsleiders orde scheppen in het chaotische geheel van meerdere databronnen en datamodellen.

Kies voor uitstekend inzicht in je Microsoft Dynamics-data

Jet Analytics, van insightsoftware, biedt een krachtig platform voor het bouwen van een datawarehouse en een uitgebreide reeks rapportagetools waarmee organisaties grip op hun analyses krijgen.

Snel en flexibel toegang hebben tot alle informatie in je Microsoft Dynamics-systeem is zeer waardevol. Bij insightsoftware willen we klanten helpen hun rapportages en analyses te verbeteren, zodat zij hun tijd en middelen zo goed mogelijk benutten.

Als je vandaag nog Jet Analytics of Jet Reports aanschaft, ontvang je 25 procent korting op het Foundation-pakket, plus eenmalig 40 procent korting op alle Designers, Viewers en Connectors als je die gelijktijdig bestelt.

Joeri Rosseel

Geschreven door Joeri

12 May 2021
Joeri.Rosseel@christiaens.net
Cta buitenkant

Looking for a specific tool? Check out our solutions.

All solutions
Cta bureau

Need an IT solution? Or any other question?

Contact us

This website makes use of cookies to provide the best browsing experience. More info